1970s Kitchen Renovation with Life Style Change

When the Cooks hired me to help them design the renovation of their Vienna home, I knew I was undertaking a project that would greatly enhance their life style.  The kitchen in the rear of the home had a limited view of the beautiful woodlands and outdoor living space.  Their goal was to open up the back wall with a large picture window to bring the outdoors in.  Additionally they wanted the materials in the new kitchen to reflect the natural elements of the outdoors.   The Cooks love their new kitchen and living space,  a floor plan with ease in entertaining from the indoors to the out. Take a look at the before and afters, a transformation that truly tells their story. 

BEFORE

The side door was completely removed and drywalled

  While this window let in a lot of light, it took up much needed wall space

AFTER



 




Credits


Photography:  George Brown, Rights Assist
Contractor:     Rob Van Den Assum